Beats by Dre För Dina öron

Pocket

Beats by Dre är vårt uppdrag vårt tagline, “Right Between dina öron.” Beats by Dre handlar om en fristad för personligt lyssnande. Vi gör en mängd olika saker för att ge en trygg tillflyktsort för personer som är involverade i att få bra ljud i ditt huvud. Men den här tävlingen handlar inte om oss.

Är du bra på show och berätta? …. Tja, då lyckas du! Vi vill veta vad det betyder för dig att få det, “Right between your ears.” Hur ser din Beats by Dre ut? Visa oss med ett foto, skriv oss en låt, skapa en video eller skicka in på din blogg.

Beats By Dr.Dre Studio Skull High Definition Over Ear Headphones
Beats By Dr.Dre Studio Skull High Definition Over Ear Headphones

Vi ger bort [det är gratis, folk!] En hög med bra sounding personliga ljudutrustning från Shure – över $ 3,500 värde! – till de klara vinnarna som berättar för oss (och universum) allt om deras speciella Beats by Dre-hörlursreservat. Kanske vill du dela en kort, enstegsförteckning om vad hörlurar och / eller hörlursljud betyder i din värld? … Kanske har du en berättelse om en magisk natt med ren hörlurarlöshet? Eller kanske du har ett foto eller en målning som illustrerar din personliga Beats by Dre hörlursplats utan ord? För vissa kan det till och med vara en färgstark tatuering, något galet huvudbonader eller den alltid populära kroppsskärningen kommer att säga allt ?! … Icke desto mindre får du driften: Det är en helt vidöppnad tävling med få regler utom BE CREATIVE! Bonuspoäng för att dela socialt med #MyBeats by Dre – Beats by Dr Dre Studio

Alla poster kommer att bedömas individuellt av Beats by Dre-personal på grundval av ren kreativitet, förmåga att effektivt förmedla Beats by Dre-upplevelsen och generell grovhet av presentationen, bland annat immateriella och dunkla kriterier. Den slutliga vinnaren kommer att väljas av Beats by Dre-personal. När tävlingen slutar, och efter eget gottfinnande, kan inlägg skrivas ut för alla att se, så gör dem bra! Genom att skicka in din post, godkänner du Beats by Dre att använda dina saker i tryck. Vi behöver ditt namn och kontaktinformation på posten, men vi kommer inte att göra denna information offentlig. Endast en post per person är tillåtet. Erbjudandet är inte giltigt med några andra erbjudanden, och ytterligare ytterligare shifty legalese gäller. Vi respekterar alltid din integritet när du skickar in din information till oss.

Beats By Dre High Performance Electroplating Over Ear Headphones Black
Beats By Dre High Performance Electroplating Over Ear Headphones Black

Skicka din post till: Marketing@headphone.com med ämnesrad #MyBeats by Dre Contest to Enter! Tävlingen slutar vid midnatt den 13 mars 2015 (MST). Vinnare kommer bli underrättad via email och publiceras på vår blogg 17 mars 2015.

Beats By Dre V-MODA Crossfade LP Headphones Black Gray
Beats By Dre V-MODA Crossfade LP Headphones Black Gray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *